Allmänt

Börjar lära känna henne lite mer

Ja, nu kan jag börja urskilja små egenheter hos henne. Kan konstatera att hon börjar tuffa på sig. Hon är tuff i vissa situationer, och mer avvaktande i andra. Måste träna mer på miljöer med nya störningar!
Hon älskar att kampa och ruska och låta, men drar egentligen inte så mycket att hon lägger tyngden bakåt. Däremot har hon ett riktigt fint grepp och släpper inte i första taget! Hon har stort intresse för föremål och gillar att bära på saker, liksom att bara ha dem i munnen och gå omkring med, som pinnar under promenaderna t.ex. Hon har mycket ljud för sig och pratar en del för sig själv. Rätt charmigt än så länge 😉

Idag har hon börjat springa åt andra hållet när hon inser att vi ska gå in igen. Hon får tokryck och bara springer och springer, men tvärstannar om jag får med henne i närhet av dörren. Har provat att gå in i porten och lämna henne ensam kvar ute… men.. Hon bryr sig inte. Knäppgök! Men nu är jag förberedd, moahaha! 😉

Hon växer och växer och vågen visade idag 7,6 kg. Även om hon fortfarande är en liten valp så kan man se att hon förändras utseendemässigt. Kanske skulle hon kunna växa i namnet jag tänkte på först, men som hon såg för söt ut för? Eller… Tja, vem vet. Hela familjen har redan bestämt sig för Shenzi..

20130406-224800.jpg

Annonser

En reaktion till “Börjar lära känna henne lite mer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s