Hundträning

Det är nyttigt med feedback!

Några saker från dagens film har jag inte ens tänkt på innan, men som jag nu (tack och lov) uppmärksammat, bland annat tack vare kommentarer på Facebook. Förutom de större felen som position för långt fram, och att han tappar fokus här och där, så fick jag det påpekat för mig att även JAG tappar fokus från Skurk (pratar med TL). När jag tänker efter kan jag ju förstå det. För mig har nog pratandet varit en omedvetet avdramatiserande grej som fått ”tävlingen” att inte kännas lika allvarlig. (Jag typ…. HATAR tävlingar!) Men det får ju inte gå ut över Skurk! Jag ska också börja vara hårdare i mina kriterier och fela honom på nåt bra sätt när han svävar ut och iväg. Och sen har vi alla momentdetaljer också, men det är en annan historia 😉

Tänk vad läskigt det kan vara att blotta sig såhär, att lägga ut ett random videoklipp från en träning och sen låta folk kommentera det man gör. Jag är extra stolt med tanke på hur osäker jag varit (och är) på mig själv som hundtränare. Men jag väljer att försöka ha en så öppen syn som möjligt på min träning och se all feedback som redskap som tar mig i rätt riktning. (Även om jag kanske inte köper ALLT som andra säger, jag måste ju få tänka själv också!) För ärligt talat, så är det ju just detta som får mig att utvecklas!

Annonser

En reaktion till “Det är nyttigt med feedback!

  1. Så himla bra med feedback =) Man kan få så otroligt mycket hjälp från folk överallt i Sverige via filmklipp på blogg och facebook. Jag tycker också att det är superläskigt att lägga upp, men man vinner på det i längden tror jag =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s