Allmänt

Mattehjärtat smälter

20130408-231608.jpg
Det här gör mig väldigt, väldigt glad! Inte nog med att lillan får ligga bredvid – det var till och med SKURK som la sig bredvid henne. Tillfällighet eller ej – mitt mattehjärta smälter totalt och jag får lyckofjärilar i magen!

Annonser

3 reaktioner till “Mattehjärtat smälter

  1. Men ååh, det är inte bara ditt hjärta som smälter kan jag säga 😉 Så himla underbart att dom hittat varann!! Hoppas att Z i framtiden kan finna sig i att ha en valp hängandes i trasorna han med…

    SV: TACK! 😀 Är jättenöjd sj ^^
    Hehe ja, jag hade också gått länge med dom tankarna, så bestämde mig för att omvandla tankarna till handling 😉 Svåraste var att göra tassavtrycken då Z hatar när man pillar med hans tassar. Men blev ju bra tillslut 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s