Allmänt · Skurks diagnos och rehabilitering

Veterinären

20111209-125933.jpg
Dec, 2011. Här är vi på röntgen och minuterna senare fick vi höra diagnosen spondylos.

Så var då hundarna vaccinerade, och lillan är även avmaskad. Lillan skötte sig alldeles utmärkt hos veterinären, medan Skurk var TOTALT skräckslagen och fick ha munkorg. Han har varit hos veterinären ett antal gånger tidigare och blivit sövd, klämd och känd på, stretchad och så vidare pga hans spondylos. Jobbigt, tycker Skurk, som tydligen har en väldigt hemsk minnesbild av veterinärkliniker. Inte blir det väl automatiskt bättre heller när ryggen blir sämre. Får ändra taktik inför nästa besök. Kanske åka dit en stund innan och bara sitta, om det går. Usch, jag gillar inte detta! Ska förresten till Strömsholm igen i maj för att se hur ryggen utvecklat sig. Otroligt skrämmande!

 

Annonser

2 reaktioner till “Veterinären

  1. Vad tråkigt att Skurk har spondylos och jag förstår din ångest inför veterinärbesöket när de inte gillar att gå dig. Min hund har aldrig gillat att gå till veterinären men det har också blivit värre med hennes diagnos och att vi måste åka dit var tredje månad och ta blodprov. Hon blir helt personlighetsförändrad när vi kommer in i väntrummet. Darrar, morrar och skäller men brukar lugna ner sig om vi får sitta och vänta en stund. Hon tycker även att det blir lugnare om hon får sitta i knät i början för sedan vill hon gå ner själv. Man får försöka hitta sin grej om man ska dit ofta. Hoppas att ni hittar er.

  2. Usch vad kämpigt! Det är så jobbigt när det blir så. När Jazz var inlagd efter att vi blev överfallna av Rottweilern var jag SÅ rädd att han aldrig skulle klara av en veterinärklinik igen. Han är stressad när vi är där, men ingenting som inte går att hantera. Stackars Skurkis! Hoppas det ser okej ut med ryggen också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s