Kurs/Utbildning

Boken ”Spårhunden och lukterna”

Idag damp boken ner i brevlådan, mer än ett år efter att jag varit på föreläsningen med samma namn som titeln. Och vad ska jag säga? Jag är lyrisk! Till min glada förvåning, tar boken upp så mycket mer än enbart spår. Och just på spårtemat tar de upp så mycket mer än bara ”såhär lär du in”. Den är lätt att läsa, väldigt konkret, och dessutom sammanfattar de väldigt bra. Författarna har stor erfarenhet OCH forskningen i ryggen. De vet vad de gör och jag älskar att lyssna på dem! Tycker att många hundtränare skulle tjäna på att läsa kapitlen om hur hundar lär in, till exempel 🙂

20130417-184451.jpg

20130417-184455.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s