Hundträning

Snabb kille och mogen tjej

Träning med Anna och Bella idag. Det gick rätt fort och vi körde bara en gång per hund, så vi hann inte mycket. Men Skurk gick fotgående och så belönade jag honom när han gick bra genom att skicka honom på RUTAN från långt avstånd. Inga tvivel där, bara fullt ös – SNABBT och rakt igenom rutan, som jag vill ha det! Fint! Provade också fotgående med svåra störningar, men då tummade jag rätt rejält på kontakten, så det ångrar jag nu i efterhand!

Lillan… vad ska jag säga.. Jag vet inte vad som har hänt med henne, men de allra senaste dagarna har hon liksom… Ja, vuxit!? Saker och ting har släppt, hon söker upp mig, bjuder upp till lek, växlar leksaker plättlätt, går fotposition utan godis i handen och bara är allmänt GO! Hon har blivit ett träningsämne! Hon har väl helt enkelt behövt sin tid att komma dit! Mognar och får träna i sin takt liksom.

Bjuder på en bild på henne från sista rastningen nu ikväll. Hon hittade en pinne som hon skulle ha med upp till lägenheten. Hur hon lyckades komma igenom med den i porten är ett under! Jag menar, den är ju längre än portens bredd!?

20130417-231214.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Snabb kille och mogen tjej

  1. haha hon är ju för go lillan!
    Så roligt att han drog på mot Rutan!! 😀 Hört att den är en av dom svårare i lydnaden…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s