Hundträning

Födelsedagsträning

Idag fyller jag ååår, grattis till mig! 😀 Började dagen med att strosa runt vid sjön och skogen i ett bra tag. Superhärligt väder, men jag klär mig för varmt hela tiden! Litar inte riktigt på vädret 😛

Idag skulle det ha varit gemensam träning, men det blev bara vi som gav oss iväg till slut. Det gjorde inget, för solen gassade på och hundarna blev trötta fort. Var nog skönt för dem att få komma hem snabbt. Det är inte bara jag som inte är van vid värmen än 😉 Måste bara skriva att Skurk hade så bra fotgående idag, det var sån härlig känsla och attityd.. åh så glad jag är! Vet bara inte vad eller hur jag gör för att få fram det än.. Lillan gallskrek och var otroligt missnöjd när Skurk fick träna.. kanske väckte det lite ”jävlar anamma” i honom, när det blev konkurrens om träningstiden?

da861eb8b59211e2b68a22000a1f9af0_7

Annonser

4 reaktioner till “Födelsedagsträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s