Allmänt

Halvdöd

Ledsen att bloggen är lite halvdöd och jag likaså. Ber fortfarande om ursäkt för att jag inte är lika aktiv tillbaka på era bloggar. Jag har fortfarande ingen dator, men det kommer i framtiden! Smygläser dock era bloggar via Bloglovin i mobilen, så jag håller lite koll på er ändå 😉 Det händer lite för mycket i mitt liv just nu för att jag ska kunna prioritera hundlivet fullt ut (vilket jag såklart mår dåligt av, för det är ju det jag vill göra!). Det här är en riktig skitmånad, sett ur alla vinklar. På tal om tråkigheter kan jag förresten nämna att sambon och jag gjort slut, så numera består lilla flocken endast av mig och hundarna.

Under kvällens övningskörning stannade pappa och jag till i en (för mig) nyfunnen skog. Det var så mysigt att få miljöombyte och låta hundarna få springa av sig.

b6795ae2bcbf11e2996b22000aaa21dc_7 d75b00babcc611e2a8b522000a9f3cba_7

Annonser

2 reaktioner till “Halvdöd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s