Allmänt

Frihet

Friheten när man kan ta sig var som helst är underbar! Har en så snäll familj som låter mig låna deras bil! I förmiddags har vi varit i skogen med Bella & Madde och gått, och jag kunde utan problem göra ärenden efter vägen som annars skulle krävt flertalet bussbyten, planering och eventuell hundvakt. Nu gick det på några minuter! 😀 Snacka om att ha fått en tusen gånger enklare vardag!

Nu när det mesta som legat på mina axlar har släppt, kanske jag kan komma igång mer med hundtränandet igen. Och att äntligen få läsa ”Spårhunden och lukterna”, som det inte funnits tid eller ork till innan.

Titta vilket läskigt rovdjur vi hittade i skogen! 😉

20130517-122542.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s