Allmänt · Hundträning

Lydnad och prestationsångest

Det är skönt att ha dragit ner lite på lydnaden faktiskt. Jag har inte gjort det medvetet, utan det har bara blivit så. Lydnad är den roligaste grenen jag vet, men det är också den grenen som ger mig mest prestationsångest och krav på mig själv. Lite som en hatkärlek kanske. Eller nä, så illa är det inte. Jag gillar lydnad. Jag älskar lydnad. Men det är skönt att göra annat emellanåt också. Kanske ta en vilodag, vara ute i skogen, umgås med kära hundvänner, gå på en påhittig aktivitetspromenad, lägga ett spår eller helt enkelt prova någon annan hundsport. Jag gillar variation och mångsidighet! Bjuder på en bild från idag!

20130520-205213.jpg

 

Annonser

3 reaktioner till “Lydnad och prestationsångest

  1. Vet vad du menar med prestationsångest och lydnad! Så visst är det härligt att göra annat också som lite avbrott 🙂 Fina de blev på bild våra fyrbenta ❤

  2. Har varit i det stället i några dagar, det har inte varit kul och jag fick nästan slå till mig själv på käften för att fråga vad jag håller på med. Varför ska man låta det påverka en? Ska inte vara så! Varje tävling man genomför är en tävling som har ett mål med sig. Att vinna eller få första pris är inte viktigast – utan det är att få tävlingsrutiner och ha roligt! Jag påverkas lätt vad andra pratar runt mig, får massa krav när alla säger att vi inte behöver kämpa utan får första pris direkt för mina hundar kan ju, jovisst dom kan men dom är också hundar och bara för att dom är duktiga är inte första priset säkert. Nu ska jag skita i andra, vad dom pratar och köra som jag kört förut! Man måste påminna sig själv varför man gör det.

    DU ska också göra så! Du är så jävla duktig på lydnad och jag känner ingen annan i min närhet som utvecklas så mycket som du gör! Du har ett driv som kommer ta dig långt och du klarar vad som helst! Skippa kraven för du är så jävla bra Petra! EN FÖREBILD för mig, en inspirationskälla och tack för att du finns. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s