Allmänt

En sån sommardag!

Började dagen med en löptur utan hund. Himla skönt, vill jag lova! Endorfinerna sprutade och jag blev så taggad på att ta upp löpningen igen! Efteråt blev det en tur vid sjön med Bella & Madde och alla hundarna fick springa runt och gräva, nosa, leka, simma, skälla, hoppa, tugga på pinne, äta människobajs… Det sistnämnda är så vidrigt, så.. Ja, jag vet inte var jag ska ta vägen! Nu har Lo hittat människobajs med tillhörande toapapper FYRA gånger under våra promenader! Snart får jag väl skriva en insändare i lokaltidningen och klaga på människor som inte plockar upp SIN skit..

Nu har de iaf sovit en stund och snart ska vi bege oss upp till mamma & pappa för lite grillning och Mors Dag-firande. Ska nog sätta mig på balkongen och läsa lite ur ”Spårhunden och lukterna” till dess. Fantastisk dag!

20130526-145653.jpg

20130526-145656.jpg

Annonser

2 reaktioner till “En sån sommardag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s