Allmänt · Hundträning · Skurks diagnos och rehabilitering

Nattfunderingar

20130526-003009.jpg
Imorgon ska jag springa för första gången på ett år typ! Anna och Bella ska med, och de tar med sina hundar och kör canicross. Jag är SÅ sugen på att ta med Skurk, men det är ett dilemma i mitt huvud. Fixar han, eller fixar han inte att jogga lugnt den korta sträckan som vi ska springa imorgon? Det ”jobbiga” är ju att han ÄLSKAR draget. Vissa säger ja, och andra säger nej till dragträning med spondyloshund. Dilemma är vad det är!

För övrigt måste jag bli mer seriös och strukturerad i lydnadsträningen igen. Vårt mål detta år är ju ett förstapris i LK3!!! Det funkar inte att ”lulla runt” såhär som vi gjort! (Det är tydligen sånt här som man inser såhär natten till en söndag kl 00.45..)

GODNATT!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s