Hundträning

Strukturerad träning och nytt tänk

Den strukturerade träningen blev av imorse. Alla skötte sig, men det blev snabbt VARMT! Det är korta pass som gäller nu i värmen! Idag försökte jag hitta rätt känsla hos Skurk igen. Lät honom börja med att ligga och pausa en lång stund, och sedan körde vi igenom hela lydnadsklass 2. Efter det var han träningsbar 😛 . Detaljerna kanske inte är 100%, men mitt nya fokus ska härdanefter ligga på attityd och helhet! Vi har inget behov av att perfektionsträna! (Det tar vi om vi skulle hamna på SM-nivå ;-)) Jag tror att mycket kommer att släppa i och med detta nu! 🙂

Tackar dessa inlägg för min nya inställning. Har ni inte läst dem än? Gör det!
När blev allt under 10:an dåligt?
Helhet & genomfört räcker långt!
Med sikte på 7:an

Nu ska jag ut och springa! 😀 Hejdå!

20130528-102445.jpg
Bella & Madde i morse

Annonser

5 reaktioner till “Strukturerad träning och nytt tänk

  1. Vad kul att det gick bra 😀 Det är så bra inlägg o jag håller helt klart med dig, attityden och helheten är det viktigaste 😀 även om jag låter insnöad på detaljer ibland 😉 men de jag menar är att jag fokuserar på grundträning o inte detaljer 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s