Allmänt · Hundträning

Just do it!

Ibland blir jag lite trött på att jag står och trampar. För ja, det känns så. Jag vill framåt, men jag är en inbiten teoretiker. Jag älskar att grotta ner mig i inlärningsteori, att fundera länge och väl, att läsa mer, att vidareutbilda mig… Men vad sjutton spelar det för roll om man inte sätter kunskaperna till praktiken? Jag måste verkligen ut och träna. Ut och träna mer. Träna på riktigt. Testa mig fram. Sluta analysera så fasligt. Min känsla säger mig att det inte är teoretikerna som kommer längst, utan att det är de som faktiskt är ute och TRÄNAR! 😉 Mitt motto till mig själv är JUST DO IT. Jag ska sluta tänka så mycket. Sluta analysera och sluta ha krav på den perfekta strategin. Vad som funkar bäst lär jag ju ändå märka där ute när jag provar mig fram?

NIKE Just do it logo

Annonser

3 reaktioner till “Just do it!

  1. BRA!! Det är mitt motto också, eller just nu ligger det på is (nu är det snarare: ”JUST DO SOMETHING, GOD DAMN IT!”). Tog verkligen tag i det förra året och startade Inja i Freestyle trean utan att vara ”klar”, tog ett cert och kvalade till både AFEC och SM under säsongen så fastän vi inte var på topp så räckte det ju en bra bit ändå 😛
    När jag är fit for fight igen efter bebisbakandet så ska vi på’t igen med samma motto som innan: JUST DO IT 😀

  2. Heja Petra! Tror du är på rätt väg! Inte lägga livet på att grubbla och analysera och fastna i det :)Kram!!!

  3. Snor det citatet också! JUST DO IT 😀 Kör på med allt vad du vill ta dig för, du klarar allt! ❤ Sen är det faktiskt så: Ju mer man försöker, ju mer utveckals man och inget är ju perfekt första gången! Det är resan man gör som är viktig, den man värdesätter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s