Allmänt · Hundträning · IPO

Nu ni! (IPO-bilder)

Hej och hå! Tack för era kommentarer om vad ni vill läsa om! Här kommer ett inlägg med både bilder och lite om valpträningen! Men hur som helst, livet rullar på och det är faktiskt skönt att vara lite ifrån alla dessa tekniska finesser 🙂 Vi tränar och står i, träffar våra hundvänner, traskar i skogen och hänger på bruks.

På träningen igår fick Lo och jag återigen chans att få hjälp med figge. Vilken skillnad det var från förra gången! Hon gick igång och skallade direkt och var riktigt taggad 😀 Hon fick även prova att gå sitt första IPO-spår och HEJ OCH HÅ vad det är som natt och dag mot vanligt bruksspår. Min tanke är dock att hon ska kunna spåra överallt, och inte bara på äng. Jag är en fantast av hårda spår och vill samtidigt kunna utveckla det. Vi får se hur jag lyckas lösa det!

Vi fick en läxa sist, och det var lossträningen. Hon kan nu loss på kommando under lek (inte högintensiv lek än dock, men det kommer snart!) och vi försöker nu överträna att hon inte får ta leksaken igen förrän jag säger varsågod, oavsett om leksaken rör på sig eller ej 🙂 (Tänk omvänt lockande) IPO-ingångar har jag sedan rätt längesen börjar träna på, men jag vill få henne att sitta mer rakt. Nu sitter hon framför förvisso, men det kan luta åt både höger och vänster 😉

LO1 LO2 LO3 LO4 LO5 LO6 LO7

Annonser

4 reaktioner till “Nu ni! (IPO-bilder)

  1. Ser väldigt kul ut.. är inte så insatt i IPO men är de det ni ska fokusera på, du och Lo? Trevligt att få läsa om dina tankar kring valpträning här ovan… sunda funderingar och tankar tycker jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s