Allmänt

Skogstur som slutade med räddningsinsats

Bestämde mig för att ta en tur till skogen idag. Jag gillar att utforska och upptäcka nytt, så det blev besök till en för oss helt ny skog. En helt fantastisk skog med mycket orörd natur och olika miljöskiftningar. Tyvärr var nog skogen lite FÖR ovanlig, så markeringarna var inte up to date, så att säga.. Markeringarna tog slut och när vi totalt strövat i två timmar bestämde jag mig för att försöka ta mig ut till närmsta väg för att bli upplockad istället. Lillfian borde ju inte gå så långt än. Tur att mamma och pappa kunde hämta oss och köra oss till vår bil så att vi kom hem till slut! Hundarna har sovit i sträck sen vi kom in, kan jag säga 😉 Men mysigt har vi haft det!

20130615-202628.jpg

20130615-202632.jpg

20130615-202635.jpg

20130615-202640.jpg

20130615-202644.jpg

20130615-202648.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Skogstur som slutade med räddningsinsats

  1. men guuuud så myyysigt det ser ut!! 😀
    Har själv gjort den missen, fast på min egna ö, haha! Jag och en kompis tävlade i agility nere i Mulde, vi skulle båda varva ner våra hundar efter loppet och hon skulle värma upp sin andra hund inför 3e klass. Bestämde oss för att gå lite eget och tappade bort oss.. vi var borta i 2 timmar, lyckligtvis i tid till hennes nästa start, men folk undrade vart sjuttsingen vi hade tagit vägen, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s