Hundträning · IPO

Lo och bitkudden

Säsongsjobbet är igång för fullt, och därmed har det ju blivit svårare att få till gruppträningar med gänget och liknande. Men idag tog vi oss i alla fall iväg till klubbens öppna träning och lilla fröken fick köra ett IPO-pass igen, eller ja.. Vad man nu ska kalla det.. Lek? 😉

I alla fall! Hon fick testa bitkudden för första gången och det gick så fint, så hon fick prova ett angrepp med den och det gick också bra! Hon la in en del känslor i leken och blev arg när figuranten och hon ”kampade” om kudden – vilket hon inte skulle behöva bli tydligen. Tror att jag förstått allt rätt nu, men det var ungefär det här vi sa och gjorde idag. Jag är inte riktigt insatt än men försöker förstå så gott jag kan! Och det är KUL!!! 😀 Nu ska jag köpa kudde, har ju typ inga egna grejer alls!

20130618-231431.jpg

Annonser

En reaktion till “Lo och bitkudden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s