Allmänt

Fågelhund?

För en stund sen, när jag hämtade hundarna efter jobbet, fick jag höra att Lo fått tag på en livs levande fågel på tomten och sedan sprungit runt med den i munnen. Inte dödat den, bara sprungit runt liksom. Skön vovve, hahah! Och hur sjutton lyckas man få tag på en fågel!?
Hur som helst. Nu ska vi sova här! Det är typ det vi gör tillsammans känns det som. Blir ju inte så mycket fritid dessa dagar när man kommer hem riktigt sent på kvällen och börjar igen morgonen därpå, tyvärr. Tur att jobbet är så ruskigt kul så att det överväger och att det inte är så här jämt!
Visst är de söta ihop? 😀

20130619-235413.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Fågelhund?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s