Hundträning · IPO · Kurs/Utbildning

Hemma från IPO-lägret

Nu är vi hemma efter tre dagar uppe i Härnösand! Det har varit en otroligt lärorik helg! Jag känner mig väldigt ärad som får vara med i den här satsningen, speciellt då jag är så pass nybörjare på detta.

Torbjörn och Laine (instruktörerna) har varit toppen, väldigt pedagogiska. Framförallt fick vi lära oss att tänka beteenden istället för moment. Stort fokus på vad hundarna menar och att verkligen läsa dem! (MYCKET mer noggrannt än i andra grenar jag tränat!) Jag försöker ha ett öppet sinne, men det finns ju som alltid saker man fastnar mer för, och annat man fastnar mindre för (eller kanske till och med inte alls). Man plockar bitar man gillar! I det stora hela är jag väldigt nöjd och jag känner att det är riktigt kul att bredda sig! IPO är superskoj!

20130629-125227.jpg
Lo går ”spår” 🙂
566b932ee0cb11e2829522000a1fa769_7
Det här med att DRA ska vi träna mer på. Lo tycker att det är roligare att ruska och döda 😀
7cd23ad8e10011e29c4222000a9e071d_7
Fika och diskussion kring våra filmer (Y) Vad ser vi? Vad gör hunden? Vad kan förbättras? Vad är bra?
9ad475c8e10011e2ab6b22000aa8004d_7
Middag 🙂

Annonser

En reaktion till “Hemma från IPO-lägret

  1. Åhå, har du varit på min klubb 🙂 . Synd att jag inte visste det, då hade jag kommit och smygtittat på er 🙂 . Torbjörn och Laine är bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s