Allmänt

Hundarnas nya selar! RECENSION!

20130703-215655.jpg

Skurks sele kommer från AMOKEN och är en antidragsele som är vadderad, har reflexer, samt två olika ställen att fästa kopplet på – en på ryggen och en på bröstet. Jag gillar den mer än VGW-selen! Tyvärr beställde jag fel storlek, så jag har inte vågat använda selen mer än för att prova den. Han har idag en storlek M, men jag ska nog försöka byta till storleken mindre, som heter S/M. Men är det någon som vill köpa denna, så hör av er!

20130703-215701.jpg

Los sele kommer från märket Ezydog och är en väldigt ställbar sele där bröstplattan formar sig efter ens egen hund. Den köptes in via en lokal djuraffär på beställning. Enda nackdelen jag kommer på är att den åker åt sidan lite om kopplet blir spänt, men det kanske är så det brukar vara? (Bilden är en ”gammal” bild från en träning)

20130703-215707.jpg

Fina i sina selar! De färgglada kopplena i matchande färger kommer från HST Sverige och är antiglidkoppel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s