Allmänt

Matberikning?

.. Fyra arbetsdagar kvar, sen avslutas säsongsjobbet och jag går på semester/arbetslöshet och får massor av tid till hundarna! Har ännu inte hittat något jobb under dessa veckor fram tills mitt ”riktiga” jobb börjar i höst, så hur jag löser min tillvaro blir en stor fråga. Men hur som helst, här är några bilder och en fundering från vår vardag så länge!

6d0192d6e73911e2bb8a22000a1f97fc_7
Vi hjälps åt med hundvakteriet vi hundtjejer. Det är SUPER! Här om dagen var Madde på besök hos oss 🙂
c10b87d2e7f811e28e1022000aa80588_7
Chill tjej det där. Ibland 😉
5fecb764e80711e2801622000aaa0aaf_7
Middagen är serverad! Ja, man ska väl jobba för sin mat om man är hund 😉 Vi passar på när vi är husvakter och har tillgång till stor tomt i alla fall! Annars är vi rätt dåliga på det faktiskt. Faller lätt i gamla vanor och lägger ut torrfodret i matskålen direkt bara.. Naturligt och berikande… Näää kanske inte 😉

Jobbar era hundar för sin frukost/middag? 🙂

Annonser

2 reaktioner till “Matberikning?

  1. Jag ger min färskfoder och då tycker jag det är lite svårt med berikning, men ibland lägger jag det i ett tomt märgben, eller så kör jag någon övning, typ platsliggning med matskålen bakom så hon vet den ligger där 😛

    Dock är jag jättedålig med det vid frukosten, för man är så morgontrött, då får hon oftast bara rätt ur skålen 😉

  2. Nu på sommaren brukar åtminstone ett mål hamna på gräsmattan, eller så får han lite extra som hamnar där. Annars brukar jag ibland träna med hälften av maten och resten i skålen eftersom han ska ha sin cokosolja på maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s