Hundträning · IPO

Farao i spåret!

Mycket av den tappade motivationen kom tillbaka när jag fått jobba DAG i två dygn i rad för första gången på länge. Då får man både mer fritid och mer tid för återhämtning. Och så blev allt mycket roligare när man faktiskt har en plan och ett mål med det man gör. Ja, så kul att jag tog med en farao ut i spåret också! Thira (Annas fina farao) ska nämligen tränas inför appellen, är planen! Hon har ett naturligt lugn i spåret och är motiverad, men kan tappa koncentrationen. Lo däremot är raka motsatsen – hon har fullt fokus men inget lugn för fem öre. Kul med två olika typer av hundar!

20130710-235801.jpg

20130710-235805.jpg

20130710-235808.jpg

Annonser

En reaktion till “Farao i spåret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s