Hundträning · IPO

Nu har jag bestämt spårupplägget!

20130710-103654.jpg

Nu har jag bestämt mig hur jag ska göra med Los spårträning, hur jag ska lägga upp det, och det är jätteskönt! Eftersom det är ”lätt” att gå från IPO-spår till bruksspår, men inte tvärtom, så har jag bestämt mig för att lägga en god grund i IPO-spårandet först. På ängsliknande underlag, men så snart vi kommit en bit börja blanda in andra underlag också (hårda sådana), fortfarande med samma tankesätt. I framtiden kan man säkert prova även i skog, men det tar jag då. Nu är det precisionsspår och IPO-spårande som gäller! En god grund ska vi bygga! STORT TACK för alla era tankar som hjälpt mig bestämma mig!

Annonser

En reaktion till “Nu har jag bestämt spårupplägget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s