Allmänt · Hundträning

En ny start

Idag blev det en ny start på flera sätt. Den största ”nystarten” beror väl på att jag skrivit in mig på Arbetsförmedlingen. Det känns inget vidare faktiskt. Att vara arbetssökande innebär att man kan behöva söka i hela landet, vilket i sin tur kan betyda att vi måste flytta. Nu har jag äntligen fått min trygghet här i stan och jag har ett underbart träningsgäng med så fina och ambitiösa hundtjejer, en brukshundklubb som jag är engagerad i, och dessutom har vi just kommit igång med IPOt. Vill inte lämna allt detta, men kanske är det det som behövs. Vem vet.

Den andra nystarten är Skurks fotgående. Vi fick en hel del massa nya råd i förrgår och vi kommer att börja om fotgående från början. Jag har låtit honom gå alldeles för långt utan belöningen, som i sin tur varit placerad fel. Dessutom har jag släppt igenom blicksläpp och ofokus alldeles för länge. Men det är nya tag nu, och jag har redan sett STORA resultat! Idag provade dessutom Anna att utställningsträna Skurk. Tanken är att han ska ställas ut så att han kan få eventuella meriter och få igenom sin korning. Funderar på om jag ska kastrera honom sen. Får se.

20130715-190010.jpg

20130715-190014.jpg

Annonser

2 reaktioner till “En ny start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s