Hundträning · IPO

Framsteg i spåret!

Hängde läpp i början av kvällen när jag insåg att det inte skulle bli någon träning på bruks idag. Bilen är sönder, och jag har inte råd att laga den. Även om jag skulle ta mig ut dit, så har jag ju ingen bil med grindar att förvara dem i. Än så länge klarar inte Lo att stå uppbunden ensam hela kvällen. Det är hennes största problem, att bli lämnad sådär. Och eftersom jag inte kan ha fokus på henne när inte hon och jag tränar, så funkar det inte.

Nödlösningen blev en promenad med spår tillsammans med Bella. Och VILKA spår det blev! Lo, den lilla råttan, stack iväg före oss och tog hela första spåret själv. Tappade hakan! Spårintresse har hon allt den där hunden 😉 När vi direkt efteråt, lite mer strukturerat, tog det andra spåret tillsammans gick hon så fint! Bäst hittills!
Skurk fick gå ett spår som gick typ som en halvcirkel. Ja nästan som en helcirkel, fast inte riktigt så mycket. Min tanke var att det då händer grejer hela tiden, och det svänger, men inte så drastiskt som 90-gradersvinklar. Han behöver som sagt bli mer noggrann och ändra fokus i spåret, och han har typ fått IPO-spåra de senaste spåren. Idag gav det resultat! Han gick i spårkärnan och känslan var grym! SOM han jobbade i spåret, och inte bara sprang! Underbar känsla att gå där med honom! 😀

20130716-220007.jpg20130716-220013.jpg20130716-220031.jpg20130716-220212.jpg20130716-220318.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s