Allmänt

Unghund

Unghundskurs med massor av störning, miljöer, hantering och passivitet skulle passa fint för den här apan! Fyyy @&%#* vad jobbig hon är just nu. Så fort hon blir ensam verkar hon tycka att hennes liv blir hemskt och hon bara gormar. Vi har MYCKET att träna på!

Förresten fick jag lite idéer via instagram och Facebook angående liggkommandot. Jag har bestämt att döpa om det till LÄGG för båda hundarna!
Tillägg: Ordet lägg kommer endast att användas i vardagen och förmodligen även läggande under gång, tror jag. Såna saker. Det ersätter vårt tidigare liggkommando bara. Fjärren och ”gå och lägg dig” får andra ord 🙂

20130720-115403.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Unghund

  1. En bra grej vi har är att läggandet vid fjärren är döpt till just..”fjärr” dom.lägger.sig.på.det och vet alltså också vilket.moment Vi kör.. Smart va! 😀

  2. Men ett sånt gulligt litet tryne det där! 😀

    Jag tycker inte att sitt/ligg är så lika, men det beror nog på hur man betonar. Betonar man i:et så blir det ju väldigt likt, jag har kört sssiiTT och llllliGG. Men sen har jag ”lägg dig” som vardagskommando, typ på promenad när hon är lös och jag tycker att hon ska vara stilla och vänta. ”Deck” och ”ner” i fjärren och så ”plats” för hakan i backen… Herregud alltså, vad man håller på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s