Allmänt

Ett helt halvår!

Hurra hurra för Lo idag! Ett helt halvår gammal, ca 51-52 cm hög och 18 kg tung, med hemmamått tagna 😉

20130721-200534.jpg

20130721-200541.jpg

20130721-200549.jpg

20130721-200555.jpg

Annonser

En reaktion till “Ett helt halvår!

  1. Ja precis det jag tänkt mycket på också.. synen på småhundars kontra stora hundars beteenden är sån enorm skillnad alltså :/ Och oftast så är det ju småhundar som beter sig sämre bara det att det inte ses lika allvarligt och därför uppmärksammas det u mindre. Man blir ju väldigt frustrerad alltså…

    Ja det är inte alls kul när jag precis lärt känna dem och vi bestämt att vi skulle träna ihop osv. Hade det jättetrevligt sist vi tränade också, märkte inte något konstigt alls, men man kanske är för blåögd ibland. Hade velat veta vad jag möjligtvis kan ha gjort fel liksom? Eller vad problemet är liksom? Känns skitjobbigt att bli ignorerad utan att veta varför och det värsta är att dessa sitter i styrelsen på ”min” brukshundklubb. Känns ännu mindre kul då eftersom på just den klubben är det ja… lite speciellt folk… Och ändå har man gått dit och försökt hitta träningskompisar, när man väl trodde att man hittat det och trevliga sådana så håller det inte särskilt längre. Känns inte kul att gå tillbaka till klubben nu men ja…

    Har sökt runt lite på facebook men inte fått så jättemycket napp så jag får leta vidare. Jobbigt när man inte har bil osv annars hade jag kunnat ta mig till andra klubbar osv :/

    Idag har jag väl släppt det där lite men istället så har Aska chockat mig och stuckit efter en hare för första gången i sitt liv, trots att hon innan alltid lyssnat när det varit vilt omkring. Så jag är lite bitter men vad ska man säga: UNGHUNDAR, bara att fortsätta träna på!

    Lo är så himla fin alltså, vad stor hon har blivit! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s