Allmänt · Hundträning · IPO

När mobilen är av

och man alltså inte har varken facebook, sms, mail, hundhemsidor eller bloggar igång, så blir man så himla mycket mer effektiv! Har jag märkt 😉 Laddaren till mobilen gick av för några dagar sen, och då fick jag ju glatt vänta tills jag fick pengar (”lön”) innan jag kunde köpa mig en ny laddare. Under tiden mobilen var avstängd har jag varit så effektiv! Tränat MASSOR hund (både lydnad, IPO, spår och passivitet), varit på möten, storstädat och hållt igång hela tiden. Nu funderar jag på att låta bli mobilen (och alltså även internet, eftersom jag inte har dator) oftare, det var ju ett vinnande koncept 😀

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på eftersom mobilen varit av 😛 Men jag vill göra er lite uppmärksamma på att det förmodligen kommer att komma ut en bloppis med hundgrejer här på bloggen! Håll utkik! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s