Hundträning

Med gänget i regnet

Träning med gänget idag! Det har inte blivit så ofta på sistone, tyvärr. Idag fick Skurk avancera snabbt med gruppmomenten. Vi provade både sitt i grupp och platsliggning med dold förare. Grymt! Han har en väldigt stabil och trygg grund i gruppmomenten sen innan, så det var väl nästan väntat 😉 Nötte Rutan, extremt korta fotgåenden samt hopp över hinder. Gick..helt okej!

Lo charmade oss alla (*host host*) med sin ljuva upprörda stämma och oförmåga att varva ner. Gaaah vad hon är jobbig! Men hon är MIN hund, så det är bara att jobba på det som är svårt för att hon ska kunna utvecklas till den perfekta hunden som hon kommer bli som vuxen. HARD WORK WORK! (Även om det är så sjuuuuuuuukt tråkigt! Vi vill göra så mycket annat ju!)

20130728-191442.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s