Hundträning

Det närmar sig tävling!

Träning med Bella och Malin ikväll och mamma och pappa kom ut och fotade och var störning/hjälp. Fotgåendet idag – alltså WOW! Vilken attityd och vilket driv! Känns bra! Fjärren får vi se hur det går med på tävlingen. Vi har tränat in uppsitt med ”sitt fint” som målbild. Den rörelsen är döpt till Kan, efter Kanin. Hur som helst, på avstånd tar han inte det ordet. Då tar han bara ”Sitt” (dvs fula vardagliga uppsitt). Tror att det handlar om mönster och förväntningar där, så lite rutin på det så borde det inte vara något problem. Vet inte om vi hinner till tävlingen på fredag dock. Är skeptisk till att det är värt det att hetsa in en sån liten detalj.

Lo fick komma ut och träna lite sen, och jag får nog bita mig i läppen och ha is i magen framöver och låta henne känna av omgivningen mer innan vi tränar. Hon växer och det händer mycket i hennes huvud och kropp nu. När hon har fått känna av ordentligt så går det super! Innan hon har gjort det blir det bara irritation från mitt håll, och hon i sin tur är mest splittrad.

20130805-173540.jpg

20130805-173548.jpg

20130805-173552.jpg

20130805-173555.jpg

Annonser

En reaktion till “Det närmar sig tävling!

  1. Hej!
    Jag har varit lite fräck och länkat till din blogg då jag följt den ett tag. Håller alla tummar för att det går bra på fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s