Hundträning

Målskrivning och träningsplanering

Idag träffades träningsgänget för att skriva mål för resterande tid av 2013. Vi gick också igenom varje enskilt moment – var vi ligger i dagsläget och hur vi ska gå vidare. Varje söndag ska vi rapportera in till vår facebookgrupp hur veckan gått och hur kommande veckas mål/träning ser ut. Då kan man också få feedback av varandra, även om man inte hunnit ses och tränat ihop under veckan. Nu har vi privatlektioner på G igen också, så det blir nog en spännande och fartfylld höst! 😀

Under tiden vi hade ”mötet” låg Lo och fick ta det lugnt. Hon imponerade på oss alla och låg lugnt och tryggt på golvet/i buren, trots att det låg flera hundar runtom och dessutom ett lekande barn som tränade våra hundar i diverse störningar 😀 (Lo gjorde dock ett rymningsförsök och gav honom en puss :p )

Skurks mål:

  • Förstapris i LK3
  • Starta appellen (Ja, det blev så ändå.. Nu kör vi!!!)

Los mål:

  • Vara tyst vid passivitet
  • Stå stilla med alla tassar vid hantering

20130811-161610.jpg

20130811-161720.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s