Allmänt

Hur läget är

Tror inte att jag har nämnt det, men jag har fått jobb! Jag har fått komma tillbaka till samma ställe som jag jobbade på innan arbetslösheten, och jag har numera en anställning på 75% året ut. Känns faktiskt super! Det löser sig bra med hundarna också, och det är långt ifrån varje dag jag behöver pussla med hundvakt. Idag var det planeringsdag och då hade jag faktiskt lunchrast, och det, mina vänner – det är historiskt! Det var mitt livs första lunchrast i hela mitt yrkessamma liv där jag kunde åka hem och ta ut hundarna! Sjukt lyxigt!

Ja, vad gör vi annars om dagarna.. Skurk ska tränas inför appellen, men det går lite trögt. Spår är svårt när det är ANDRA spårläggare vi behöver träna på, och samma med budföringen. Det är medhjälparna som styr träningen där, och det är lite ont om dem de närmsta dagarna så då ligger vi i lä på den fronten 😛 Lo får sin träning däremot – massor av burträning och det går framåt! Hon går och lägger sig där självmant flera gånger om dagen, wohoo!

22aug1 22aug2

Annonser

3 reaktioner till “Hur läget är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s