Hundträning · IPO

Grym kvällsträning och IPO-bok

Det blev träning på bruks ikväll också. Tänkte bara sitta och passivitetsträna Lo när det var öppen träning, men antingen kom jag ut för sent eller så var det bara dålig uppslutning. Hur som helst – Lo fick ta det lugnt först, men sen blev det lek, apporteringsträning och fotgående. Avslutade med att träna lös på samma plan som Malins Mio, och sen låta henne ligga stilla mitt emot honom medan Malin och jag pratade. Och ursäkta mig, men jag dog typ inombords av glädje. ALLT vi gjorde idag satt som en smäck! Så underbar känsla. Introducerade även externbelöning och hon köpte det snabbt. Kul! Förhoppningsvis kan även det vardagliga fungera lika bra som träningen..

Skurk fick köra ännu en budföring tillsammans med Malin, och senare på kvällen blev det även en budföring med mamma. Han sitter kvar, men flyttar sig eller gör sig redo för att springa tillbaka till mig så fort mottagaren klappar honom. Ungefär som att han ser det som ett ”bra” och då tror att momenten är klart.

Fick förresten IPO-boken nedan av mamma och pappa idag! De hade sprungit på den när de semestrat och köpt med den till mig. Så söta! Har bara bläddrat i den men ska hugga in på den ikväll innan jag somnar tänkte jag 😀

20130827-215459.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s