Hundträning

På med hårdhandskarna!

..eller spårhandskarna, snarare 😉 Var ute till bruks med Bella innan jobbet idag och spårade och tränade budföring. Han missade första apporten, gick ur spårkärnan och slog nåt rejält i vinklarna – verkligen inte bra såhär några dagar innan träning! Får bli att hårdträna med spåren nu! Framförgåendet känns som att det bara är att glömma. Budföringen däremot kan nog gå rätt bra! 🙂 Det är öppen träning på bruks ikväll. Jag funderar på att åka ut då och finslipa brukslydnaden, men Lo är så jäkla jobbig, haha! Är ju där för att träna SKURK då, och inte Lo. Får se hur jag gör 😉

20130827-140815.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s