Allmänt

Brun lägenhet

Det har inte blivit överdrivet med sömn i den här lägenheten i natt. Skurk har nämligen varit ute flera gånger och sprutbajsat, vilket han senare också gjort inomhus. Och spytt. (Såna stunder man önskar att man bodde i hus med tomt, och inte högst upp i en lägenhet.) Vettefan vad han har ätit, men nu får han fasta ett dygn, så får vi se om magen hinner lugna sig. Varför finns inte VAB för hundar för!? Känns inte så taggat att åka till jobbet och komma hem till en brun eller gul lägenhet och veta att hunden mår dåligt. Men det verkar som att det lugnat sig lite nu, hoppas det är så. Skönt att mina föräldrar kommer över när de slutat jobbet! Han är utmattad i alla fall min lilla bubbe ❤

20130911-121524.jpg

Annonser

En reaktion till “Brun lägenhet

  1. ush stackare!! Zorro har precis återhämtat sig från samma sak, hade lyckligtvis hela tiden någon hemma som kunde hålla ett öga på honom när jag inte var hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s