Film · Hundträning

En tänkande sida (film)

20130913-125337.jpg

När man jobbar många sena kvällar kan man träna hund hela dagarna 😀 Idag startade dagen -inte helt otippat- ute på bruks med Bella och hennes hundar, och på bilden ovan ser ni när hon och Madde tränar kryp.

Skurk fick träna inkallning med ställande. Svårt moment det där. Jag måste hitta situationer som inte ser ut som en inkallning när jag vill träna ställande mot mig i fart. Han är för listig och känner igen situationen och saktar därmed farten.

Lo i sin tur ligger stenhårt efter med grundträningen, men jag har haft massor med bra anledningar för det ;D Men hon börjar bli så rolig att träna nu, och extra kul är det när man shejpar och (kors i taket:) få fram en TÄNKANDE sida.. Vem anade att hon hade en sån liksom!? hahaha ;D Här kommer ett snabbt litet videoklipp från dagens träning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s