Allmänt

Medlemsmöte med goda nyheter

Mötet började med att Lena friskade upp minnet för oss alla genom att berätta om massage, stretching och vikten av uppvärmning och nedvarvning. Jag måste bli bättre på det alltså, för herregud så slapp jag blivit med Skurks friskvårdstänk! Ska boka in massage för honom nu! Har så svårt för att få min egen massage att göra resultat på honom. Inte för att jag masserar varje dag direkt, men ändå.

Över till årsmötet – vet ni hur glad jag blev över att få höra att vi fått förfrågan att arrangera landskampen för lydnadslandslagets talangtrupp nästa höst? Anledning: Vi har så fina planer! JAJEMEN! Fina klubben ❤

20130916-230403.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s