Allmänt

Valpar på stan

Idag mötte jag upp Anna och Bella direkt efter jobbet. Vi gick runt på stan med våra unghundar/valpar och miljötränade. Avslutade med en fika ”för passivitetsträningens skull” 😉

Passade på att hämta ut min DogBag också! Blev positivt överraskad då jag hört flera som varit besvikna på innehållet. Men hallå? Jag är jättenöjd – de SKÄNKER ju bort detta! Jag fick hundgodis, bajspåsar, godislåda och rabatt på Hurtta.. Fick också presentkort på Folksam, men eftersom jag är såld på Agria så gav jag bort den 🙂

Imorgon ska jag ta en runda innan jobbet och köpa nytt halsband till Lo och lite nya kampleksaker i lagom storlek 😀 Älskar att jag äntligen fått tillbaka den lilla summan pengar som jag skulle fått i somras!

20130919-202445.jpg

20130919-202451.jpg

20130919-202459.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s