Allmänt · Hundträning

Bruksbesök med mamma

Är så sjukt trött på ensamheten. Åka till jobbet, komma hem till en tom lägenhet. Saknar att ha någon att göra grejer med, prata med eller bara veta att man har någon där. Som under gymnasiet. Hur som helst – tur att man har hundarna! Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra annars, eller vem jag skulle vara. Idag följde mamma och hundarna med till bruks, himla kul med sällskap! ❤ Försökte avrunda passet med att bara sitta och passivitetsträna. Inte lätt. Tycker inte att den träningen går framåt, får snart ta hjälp utifrån så att någon kan se på det med "utomståendes ögon" och kanske få nya idéer.

20130921-183636.jpg

Annonser

17 reaktioner till “Bruksbesök med mamma

   1. Ibland tror jag inte det är fel att ”skynda långsamt”, iaf när det gäller saker som stress till exempel 🙂 men det ska ju såklart ge någon form av resultat, annars kanske man får se sig om efter en annan av alla tusentals metoder 🙂

   2. Det kan man ju ha olika åsikter om såklart 🙂 Pip och ”fullt ös” är väl lite synonymt med viss stress i mina ögon, men jag har inte träffat henne och jag är definitivt INTE en expert. Huvudsaken är ju att du tror på det du gör och att ni får bukt med problemen. Lycka till med er träning!

 1. Har du tid och lust så får du gärna komma till mig i stockholm och bo några dagar så kör vi passivitet för hela slanten 🙂
  Jag har tidigage haft en hund med svårigheter så jag ser det lite som min specialitet 🙂

 2. Har du testat att åka till klubben och inte träna? Alltså bara fokus på passivitet? Tänkte för att få bort förväntan hos vovven 🙂

  1. Ja det har jag testat, både på bruks och andra platser. Har testat både att låta henne sitta kvar i bilen och att komma ut och bara chilla (ej träna), men jag tycker inte att det hjälper så mycket. Kanske får göra det ännu mer? Men igår när hon fått träna ett rejält pass somnade hon dock i bilen, trots att det var IPO-träning runt om! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s