Hundträning · Kurs/Utbildning

Lo på valpkurs

Idag började Los valpkurs/unghundskurs. En ganska kort kurs på fem tillfällen och varje tillfälle tar upp ett nytt tema. Idag var temat inlärning. Inte så mycket nytt för mig, men däremot otroligt nyttigt att bara vara där! I början var hon överallt, men det gick bättre framåt slutet. Gränsen till lugn och ro är dock hårfin. Det är mycket impulser och snabba ryck i denna dam 😉 Ser fram emot nästa tillfälle! Då skulle vi ta med vår hunds favoritbelöning.. Inget svårt val, allt som går att kampa med är BÄÄÄÄÄÄST, hälsar Lo!

20130925-214031.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s