Allmänt

Lo kan!

Idag kom det nya Hurtta-halsbandet på posten. Mitt kära lodjur har nämligen lärt sig hur man backar ur halvstryp, så det fina halsbandet jag köpte häromdagen får besviket hängas åt sidan och istället tar vi fram knäpp-halsbandet som kom idag. Begagnat, oanvänt och billigt, tack vare en facebookgrupp ”för fattiga hundägare”!

Jag har tagit tag i koppelgåendet ordentligt med båda hundarna och det går framåt! Något annat som gått framåt är att Lo klarade av att ligga still utan koppel när jag tränade Skurk idag! Fatta så häftigt! Tidigare har hon stått uppbunden, skrikit och ryckt i kopplet konstant. Visst, nu var det väldigt korta repetitioner, men hallå! Själva grejen! KUL med framsteg! d5a9b83a26b911e38e2d22000a1fbe71_7

36f9acae26c311e3893322000a1f9ca0_7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s