Allmänt

Hundhelg med tjejerna

Denna helg har vi tagit en tripp till Mariestad med Anna och Bella och alla våra hundar. Lure coursing på lördagen och lydnadstävling på söndagen – superkul! Måste nämna att Anna & Thira tog sitt tredje förstapris i lydnadsklass 2 efter ett otroligt envist slitande i klassen och tog alltså därmed sitt efterlängtade LP2. Blev helt rörd, det var så snyggt och så kul för dem! 😀

Mina hundar har inte tävlat något, bara varit maskotar. Tog ut Lo och miljötränade lite, men nä. Där bröt jag bara ihop. Bakslag som heter duga! Och Skurk var inte helt rolig han heller, han hänger i kopplet som en betongklump och skäller när folk pratar med mig. Tur att jag har tjejerna här så jag fick prata av mig lite. Istället för att åka hem och lägga mig under bordet och dö av skam och misslyckande så fick jag lite ny energi.

20130929-131720.jpg

20130929-131738.jpg

20130929-131748.jpg

20130929-133839.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Hundhelg med tjejerna

  1. Va jobbigt! Förstår precis hur du känner. Vet ju inte exakt vad som hände men Liam har ju också problem när det är mycket runtomkring och han gör tom utfall ibland. Man vill bara sjunka genom jorden! Men det är ju jättebra att du verkligen miljötränar trots att det är jobbigt, jättestrongt av dig tycker jag!! Kämpa vidare, det kommer säkert gå bättre med tiden och mitt tips är att öka avståndet till det som triggar. Var på ett avstånd där de kan koppla av och på så vis lyckas för att sedan minska avståndet. Vi kan tyvärr inte alls vistas på sånna tillställningar än, men vi jobbar på det. Lycka till!! Och kom ihåg att du inte alls e misslyckad, du kämpar ju och verkar ge allt åt dina hundar! 🙂 kram

  2. Åh Petra! Om man man bara tog tid att kolla runt ser man att nästan alla hundar beteer sig som rabiata rävar! Man är så upptagen med sina egna och då det går en förbi, håll huvudet högt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s