Allmänt

Lady in red

20131003-181255.jpg
Lady in red! Nytt försök med halsband.. (Nämnde jag att hon kommit åt sitt nya Hurtta, sitt antiglidkoppel, Skurks nya halsband och nya koppel när jag var på jobbet?) Så nu har jag fyndat på Tradera igen! 😏 Varför görs inte dessa längre? Sjukt bra ju! Vadderade, breda och mycket reflex! Rött kanske är hennes nya färg, istället för rosa? Vad tror ni? Rött passar hennes temperament bättre just nu, he he he 😉

(Har börjat förstå varför kedja är populärt på den här typen av hund. Inte för strypförmågan, utan för att de är det enda halsbandet som inte kan slitas av, tuggas sönder eller backas ur.. Tycker det är mycket festligare med ett ”vanligt” halsband, så jag försöker 😉 )

Har börjat ha TVn på när jag går, och idag köpte jag en radio också. Kul med musik i lägenheten! Vet ni? Hundarna är TYSTA då! Snacka om quick fix 😀
20131003-181949.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s