Hundträning · Kurs/Utbildning

Och så en dag med Lena Björnson!

Igår var det Heléne Lindström. Idag var det Lena Björnson! Vi började med en träningstävling och det var väldigt nyttigt. Vi måste helt klart bli seriösare med detta i träningsgänget! Alltså inte bara ATT vi ska göra det – utan också HUR vi ska göra det! Mer strikt och seriositet, inte flams och skratt.. och prat emellan momenten 😉

Efter träningstävlingen fick vi betyg och omdömen och lite tips på vägen. Sedan körde vi lydnadsträning resten av dagen där Lena fick instruera oss. Jag fick med mig mycket bra även idag! Till och med Lo fick vara med i slutet. Måste säga att hon skött sig bra idag. Skällde i bilen när jag gick iväg eller när någon gick förbi henne, men däremellan var hon tyst! Hon har till och med legat och sovit vissa stunder! 😀 Hela hon var mycket mer ”down on earth” idag, men så var hon väl lite trött från gårdagen kan jag tänka mig. Skurk har skött sig superfint som vanligt. Han älskar att träna och han bjuder alltid på skratt och så mycket positiv energi. Vi är nöjda med helgen alla tre! 😀 Bilder läggs ut här när jag fått dem!

Annonser

En reaktion till “Och så en dag med Lena Björnson!

  1. Åh så kul med kurs! Jättesugen på lite ny inout o fasiken vad inspiration man får! tur att vi har kurs i helgen att se fram emot 😀

    Skönt med Lodjuret! Trött malle är bra malle 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s