Allmänt

Nya jackan

Invigning av nya jackan ikväll och det lilla jag hunnit känna av är jag supernöjd med! Den har reflexer och massor av praktiska fickor (varav en ryggficka), och så är den fodrad och står emot regn bra. Väl värd priset hoppas och tror jag! Sist jag köpte hundvänlig vinterjacka var mååånga år sen!

(För er som är intresserade så heter modellen Nordkap, kommer från Engelsons och är väldigt stora i storlekarna!)

20131008-231512.jpg

 

Annonser

4 reaktioner till “Nya jackan

  1. Vill själv ha denna jacka men som vanligt ska de krångla till det med att ha dumma storlekar, varför lixom inte ha vanliga storlekar som typ XL som jag har. Va e de för nummer på det? har kollat alla jackor/tröjor jag har å ALLA är märkta XL… *suck* Vågar ju inte köpa en jacka om ja inte vet att den passar å att man inte drunknar i den… Litar inte på deras mått för 5 öre då ja mätte för boberbyxan å när ja fick hem dom kunde ja få plats med en till av mig i byxorna 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s