Hundträning · Kurs/Utbildning

Valpkurskväll och duktigt lodjur

Inkallning var i fokus idag på kvällens valpkurs. Och omvänt lockande typ. Vi har redan tränat mycket på detta så jag gjorde en egen stadgeövning i stå med omvänt lockande. Duktig liten loppa! Hon är så söt när hon tänker!

I slutet av kursen när alla samlades i en ring så låg hon såhär duktigt, trots alla hundar runt om och en kampande bästa kompis bredvid 😀 Verkligen framsteg! Tyst i bilen var hon också när jag hoppade in och hämtade Skurk hos mamma och pappa efteråt. Idag är jag verkligen nöjd och träningen har alltså gett resultat – skönt när det märks! Nu vill jag bara att det ska funka i nya miljöer också. Vi har ju varit på samma ställe och i samma grupp tre tillfällen nu, så det är ju inte jättekonstigt att hon blivit bättre på att slappna av just där!

20131009-211038.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s