Allmänt

En förklaring

Kan ju finnas en risk att ni som läser bloggen tröttnar på dessa korta och enformiga inlägg snart. Men dessa promenader som jag ofta skriver om (=lägger ut bilder) ger så mycket för oss alla tre. Det laddar våra batterier samtidigt som vi njuter och ”bara är” liksom. Och förutom att jag fortfarande är utan dator (typ över ett år nu) så är jag numera även utan min älskade iPhone. Istället använder jag en fruktansvärt långsam lånetelefon med alldeles för små knappar och dålig kamera, men – bättre än inget! Men inlägg med text i, som träningar t.ex. är alldeles för avancerat att skriva om just nu :p Det är också därför jag är dålig på att kommentera tillbaka på era bloggar. Så fort jag kan prioritera en dator och Internet ska jag bli mer rolig!

FASA5

FASA4

FASA3

FASA2

FASA1

Annonser

En reaktion till “En förklaring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s