Allmänt

Långpromenad och funderingar kring bloggen

Lång promenad i trevligt sällskap – bra start på dagen! Skönt att lodjuret blir större så att man kan börja komma igång ordentligt med regelbundna långpromenader! En sån här promenad som vi tog idag är bra för man får både skotträning från skjutfältet och massa hundmöten, för att inte tala om miljöbyten. Perfekt! Inte bara vara i skogen 😉

Hittade förresten ett nytt tema på bloggen.. frågan är om man egentligen vill byta.. Trivs ju superbra med den jag har idag! Funderar också på om jag i brist på annat ska våga ha en frågestund på bloggen, men… Vet inte om jag vågar 😉

e547773c34b011e3b84722000ae9068b_7

955981ba34b111e39a4422000ae80f18_7

Annonser

2 reaktioner till “Långpromenad och funderingar kring bloggen

  1. Klart du kan byta tema! om du inte gillar det är det vel bara att byta tillbaka? 😀 Ja en frågestund! 😀 Skulle vilja ha det i min blogg med men har inte så vidare värst många läsare så känns inte som att det skulle bli så mycket utav det 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s