Allmänt

Vi kör en FRÅGESTUND!

Har funderat länge på det, men nu gör jag slag i saken efter att ha sett Lisa göra likadant! Vi kör en frågestund, och så länge jag inte publicerat svaren så finns det fortfarande tid kvar för er att ställa frågor. Jag satsar på att svara på era frågor sent på torsdag kväll eller under fredagen.

Jag svarar på allt jag kan men raderar såklart otrevliga kommentarer om det skulle råka trilla in sådant. (Så eventuella näthatare behöver inte lägga ner sin energi 😉 ) Alla ni andra; såväl flitiga läsare som förstagångsbesökare – SHOOT! Jag ser fram emot era frågor! 😀 Nu får vi se om det trillar in nåt! 😉

image

7 reaktioner till “Vi kör en FRÅGESTUND!

 1. Hur kom det sig att du valde de raser du har? Först kelpie? Och sen malle? Var du väldigt sugen på malle bara, eller är du på något sett ”missnöjd” med kelpie och söker något annat? Hoppas du förstår vad jag menar med frågan, inget illa alls! Tycker rasval är jätte intressanta! 😀

  Även hur du tänkte av val av hane/tik? 🙂

 2. tihi va skoj det här ska bli!! 😀
  Jag är nyfiken på varför du tog en tik när du valde malle? 🙂 Varför inte hanhund, som Skurk?

  Undrar även om några fler i Skurks kull har samma färg som honom. Har en gammal klasskompis som har en kelpietik med samma färg nämligen, o hon var ensam i kullen om det.

  Nu har du ju inte haft Lo så länge, men var malle-rasen som du tänkt dig den skulle vara? Fanns det något negativt inom rasen som gjorde att du kanske fundera lite extra på om det var en hund för dig? Eller var det givet från början att Mallen var en hund du absolut skulle ha någon gång i ditt liv? 🙂

  Har du någon ”hundförebild” eller personer inom hundvärlden som du ser upp till ?

 3. Vad är ditt drömjobb? Är det något du kommer försöka uppnå, och om inte, vad har du för framtidsdrömmar/planer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s