Allmänt

Istället för valpkurs

Kul att det börjat rulla in frågor nu! 😀

Idag skulle vi åkt på valpkurs men av olika anledningar tog Anna och jag istället en stadspromenad med miljöträning och hundmöten i fokus. Det var inga problem alls och det rullade på riktigt bra! Lo måste ha någon form av fetisch för att hoppa upp på saker, för om man inte är snabb nog kan hon (på en millisekund) sitta i en gigantisk blomkruka eller i en fontän. Hon är spänstig som få och har inga bekymmer med något underlag, inte ens hala eller ostadiga sådana 🙂

Promenaden avslutades med att Anna och jag i vanlig ordning stod och pratade. Trevligt som alltid! Under tiden fick inte Lo göra något och jag kortade in kopplet lite. Hon la sig inte, men hon stod stilla och var LUGN. Framsteg! 😀

Ursäkta den dåliga kvalitén på min lånemobils kamera!

image

image

Annonser

En reaktion till “Istället för valpkurs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s